Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 
   O Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας ιδρύθηκε το 1990, με την ονομασία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ από τον κύριο Κατσικάρο Γεώργιο, πρωτεργάτη του ελληνικού στίβου.Λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, (ειδικός  γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ ,στην διοίκηση του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού και πλήθος άλλων υποχρεώσεων) δεν του δόθηκε η δυνατότητα να οργανώσει ένα επαρχιακό  σύλλογο στη Χαλκίδα.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο σύλλογος να μείνει ανενεργός.
    Ο κ.Κατσικάρος παρέδωσε την σκυτάλη στον γυμναστή  κ.Μαρκόπουλο Κων/νο ως αντάξιο διάδοχό του. Η διοίκηση σχηματίστηκε απο τους επιχειρηματίες Βραϊμάκη Δημήτριο και Βραϊμάκη Χαράλαμπο.
    Ύστερα από αίτηση μας έγινε τροποποίηση του καταστατικού περί αλλαγής επωνυμίας σε ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
    Ο σύλλογος μας είναι ενεργός από το 2005 και πολύ γρήγορα κατέκτησε την 1η θέση σε Εύβοια και Βοιωτία.Δραστηριοποιείται στον Κλασσικό Αθλητισμό στα αγωνίσματα των δρόμων, ρίψεων και αλμάτων.
    Σε κάθε Διασυλλογικό και Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο σύλλογος είναι παρών έχοντας σημειώσει πολλές σημαντικές διακρίσεις και πολλοί απο τους αθλητές μας έχουν συμμετάσχει σε αγώνες με την εθνική ομάδα. 
    Θα συνεχίσουμε την πορεία μας με όνειρα και στόχους,που αποσκοπούν στο αυριανό μέλλον των παιδιών σας.