Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα για την επιτυχημένη διεξαγωγή Αγώνων Στίβου "ΒΡΑΪΜΑΚΕΙΑ 2017"

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 για 9η συνεχή χρονιά οι Αγώνες Στίβου  "ΒΡΑΪΜΑΚΕΙΑ 2017" στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας αφιερωμένοι στην μνήμη του Δημήτρη Βραϊμάκη.
Τους αγώνες με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με την υποστήριξη στου Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
Στην διοργάνωση 800 περίπου αθλητές επέλεξαν την Χαλκίδα για ένα αγωνιστικό πέρασμα.
Πλήθος κόσμου απόλαυσε τις προσπάθειες των αθλητών απο συλλόγους όλης της Ελλάδας.
Ο Κώστας Μαρκόπουλος παρουσίασε την αφρόκρεμα αθλητριών του Ελληνικού Στίβου,την πρωταθλήτρια της πόλης μας Αναστασία Μαρινάκου όπου ξεκίνησε απο τον Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ με προπονητή τον ίδιο και έχει ως τώρα κατακτήσει Πανελλήνια Ρεκόρ αλλά και τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μπολτ!
Στην συνέχεια παρουσίασε την πολύ καλή σκυτάλη 4x400 που δημιούργησε φέτος ο Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ με τις πρωταθλήτριες Κατερίνα Δαλάκα,Έφη Θεοδώρου,Ίρις Γεράση και Ελίνα Καραμπέτσου.
Στους αγώνες αυτούς το όριο για τους Πανελλήνιους Αγώνες έπιασαν που δεν είχαν εως τώρα,οι αθλητές Πετράκης Γεώργιος στα 400μ Εμποδια,ο Χιώτης Νικόλαος στα 400μ Εμπόδια,η Ζούνη Χρυσούλα στα 300μ Εμπόδια και στο Μήκος.
Ήταν μια γιορτή Στίβου στην πόλη μας που ο κόσμος καταχειροκρότησε.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που βοήθησαν την προσπάθεια μας ώστε να στεφθούν οι αγώνες με επιτυχία.
Απο το ΣΕΓΑΣ,τον Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ κ.Στέφανο Ματάκη,τον Εθνικό Προπονητή Ε/Ν κ.Χρήστο Μελέτογλου,τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Εύβοιας-Αν. Στερεάς κ.Αθανάσιο Βλάχο,τον Τεχνικό Σύμβουλο Εύβοιας-Αν. Στερεάς κ.Κων/νο Μπουλούκο,τον Υπεύθυνο Γραφείου ΕΑΣ Εύβοιας-Αν. Στερεάς κ.Κων/νο Κουτσουρό.  
Απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ την Πρόεδρο κα.Λίλιαν Ζλακώνη,τον Διευθυντή κ.Φώτη Γκούνη,τον Αντιπρόεδρο κ.Κων/νο Αναγνωστάκη,την Προϊσταμένη του Αθλητικού τμήματος κα.Έφη Μαύρου,το μέλος του Δ.Σ. κ.Χαράλαμπο Κουσκούτη. 
Τους κριτές Ευβοίας-Αν. Στερεάς καθώς και Αθηνών για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν.
Τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΤ του Δήμου Τανάγρας κ.Αλέκο Ανυφαντή για την βοήθεια του σε αθλητικό υλικό,τον Πρόεδρο του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου κ.Δημήτρη Θεοδώρου,τον Έφορο και φίλο του Ερμή Σχηματαρίου κ.Γιώργο Καριλάκη.
Τον σταθμό ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 και τον κ.Στέλιο Γκάρα για την απευθείας αναμετάδοση των αγώνων.
Κλείνοντας ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αθλητές και γονείς για την πολύτιμη βοήθεια τους σε αυτούς τους αγώνες.